Min norsk på Norskkonferansen 2016

20160420_165715_001

Under Norskkonferansen 2016 presenterte vi for første gang det nye læreverket vi utvikler

Den årlige Norskkonferansen i regi av VOX samlet flere hundre lærere og ledere som jobber med norskopplæring for voksne innvandrere. Både språkfaglige og samfunnsfaglige temaer stod på planen under denne konferansen, som er den viktigste landsomfattende arenaen for faglig oppdatering og erfaringsutveksling.

I år deltok Gyldendal på Norskkonferansen for første gang gjennom en stand der vi fortalte om Min norsk. Utviklingen av det nye læreverket er en storsatsing fra forlagets side, og det var hyggelig å møte lærere og ledere for de mange kommunale voksenopplæringssentrene rundt omkring i landet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s