Inspirerende kveld for lærere i voksenopplæringen!

Torsdag 8. juni gikk Min norsk sin første inspirasjonskveld av stabelen på Gyldendalhuset, og for en kveld det var! En stor takk til alle de hyggelige, nysgjerrige og engasjerte lærerne som tok turen til Gyldendalhuset, og en stor takk til de flotte menneskene fra fortellerforestillingen UPOLERT.

UPOLERT er en forestilling med upolerte fortellinger om levd liv i en ung kropp. UPOLERT er fortellingene du ikke leser om i avisa. UPOLERT er historier om drømmer for fremtida, mot, tap, trusler, motgang, håp og gjenvunnet frihet. UPOLERT er et brobygger- og fortellerprosjekt som gir en scene og et publikum til unge som har vært på flukt.

Ta en titt på videoen nedenfor, for en oppsummering av en flott kveld  Håper vi sees neste gang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s