Bla i boka

Du kan nå bla i et utdrag fra tekstbøkene til Min norsk A1, spor 1 og 2, og Min norsk A1/A2, spor 2 og 3.

 

MNomslag

Du får bla i et utdrag fra to ulike temaer fra bøkene slik at du kan sammenligne og enklere se ulikhetene og likhetene mellom de to bøkene.

Min norsk tekstbok A1, spor 1 og 2

Min norsk tekstbok A1/A2, spor 2 og 3

Bilde av omslag_arb.bok

Du kan også laste ned utdrag fra arbeidsbøkene til Min norsk A1, spor 1 og 2, og Min norsk A1/A2, spor 2 og 3. Utragene fra arbeidsboka omhandler de samme temaene som utdragene til tekstbøkene. På den måten kan du jobbe med disse temaene sammen med klassen din for å få et inntrykk av hvordan du kan bruke Min norsk i din undervisning.

Min norsk arbeidsbok A1, spor 1 og 2

Min norsk arbeidsbok A1/A2, spor 2 og 3

Hvis du ønsker kan du printe de ut og gi til deltakerne i klassen din.

Min norsk består av både digitale og analoge læremidler som alle er utviklet i et tett samspill. Dette gjør vi for at du og dine deltakere skal få fult utbytte av det det digitale gjør best og det det analoge gjør best.

Du kan lære mer om alle læremidlene til Min norsk på www.minnorsk.no.